De top 5 blogs van onze subsidieadviseurs

Het einde van het jaar komt rap naderbij. En het einde van een jaar levert vrijwel altijd allerlei lijstjes op. Top 10 van dit, top 25 van dat; de top 2000 van de muziek aller tijden is waarschijnlijk de meest bekende top aan het einde van het jaar.

Evers + Manders streeft naar positieve muziek

Bij Evers + Manders maken we ook muziek, muziek op het gebied van subsidieadvies. Met raad en daad, en natuurlijk met onze expertise staan we u bij diverse subsiedieaanvragen terzijde. We denken mee, we leven mee en nog veel belangrijker: we “strijden” mee om uw aanvraag gehonoreerd te krijgen. En hoe enthousiast zijn we dan met z’n allen als er weer positieve muziek te beluisteren is, als uw aanvraag succesvol is.

Kennisdeling via onze blogs

Tijdens al deze trajecten denken onze subsidieadviseurs na over hoe ze u indirect nog meer kunnen ondersteunen en uw kennis kunnen vergroten. Maar ook hoe ze u het beste kunnen attenderen op nieuws en feiten. Op regelmatige basis delen ze hun kennis, het nieuws over subsidieregelingen en andere zinvolle informatie via blogs. En daarmee komen ook wij, Evers + Manders met een heuse top! Wij presenteren u de top 5 van de meest gelezen blogs van Evers+Manders van afgelopen jaar.

Misschien heeft u deze blogs gemist of wilt u ze nog een keer lezen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Interessant leesvoer voor tijdens de Kerstdagen wellicht?

We wensen u fijne Kerstdagen en een succesvol nieuwjaar.

Dit artikel delen via: LinkedIn