Strategie en subsidieadvies

Strategie en subsidieadvies - E+M

Wij adviseren u over de mogelijke subsidies voor uw activiteiten. De dienstverlening van Evers + Manders subsidieadviseurs gaat verder dan subsidies alleen. De dienstverlening richt zich op financiële voordelen in brede zin. Denk hierbij aan fiscale voordelen, een lening onder gunstige voorwaarden, garanties of participaties. In het advies dat u van ons krijgt, zetten we alles netjes voor u op een rij, met alle bijbehorende voorwaarden, mogelijkheden, voordelen en nadelen. Het gaat er tenslotte om dat u financiële middelen toegekend krijgt die u verder gaan helpen bij het bereiken van uw ondernemingsdoelstellingen. Het verkrijgen van de subsidie is geen doel, maar een middel.

Ons dienstenpakket

Wij adviseren over: 

  • De verschillende subsidiemogelijkheden
  • De aanpak van subsidieverwerving en subsidiemanagement
  • De kansen en voor- en nadelen van specifieke subsidieaanvragen
  • De noodzaak tot samenwerking in subsidieregelingen en de invulling van de samenwerking
  • De mogelijkheden om uw subsidieaanvraag zo sterk mogelijk te maken
  • De optimale opzet van het project in relatie tot de subsidieaanvraag

Veel vragen

Als we een traject met u mogen starten hebben we heel veel vragen voor u. We stellen voor u een passend voorstel op. Dit is alleen mogelijk als we voldoende weten over uw organisatie, uw strategie en de mogelijkheden en ambities.

Wij ontvangen graag uw akkoord op het voorstel nadat ook voor u alles helder is. Daarna gaan we gericht voor u aan de slag. 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn