Compleet dienstenpakket

evers en manders subsidie advies en strategie

Een subsidieaanvraag heeft meer om het lijf dan het kennen van regels en voorwaarden van de subsidieregeling en op basis daarvan indienen van de aanvraag. Niet de subsidieregeling is het vertrekpunt, maar dat bent u, met uw organisatie, uw strategie en uw doelstellingen. 

We kijken hoe we uw strategie kunnen koppelen aan de doelstellingen achter, en de mogelijke activiteiten in een subsidieregeling. 

De subsidieadviseurs proberen binnen de financiële en juridische kaders van subsidieregelingen het subsidiebedrag maximaal te laten zijn. Specifieke kennis van de financiële aspecten van de regeling is dan een vereiste. Deze kennis is in hoge mate aanwezig bij de subsidieadviseurs. Voor hele specifieke situaties halen we onze compliance adviseur erbij. 

Ook kijken we welke andere mogelijkheden er nog voor u zijn, zoals samenwerking met partijen die aanvullend zijn aan uw onderzoeks- of ontwikkelingsproject. Door onze jarenlange ervaring hebben we een enorm en uiterst waardevol netwerk opgebouwd. 

Kortom, we bieden u geen dienst, maar een compleet dienstenpakket.

Ons dienstenpakket

Intake

Elk traject dat we aangaan begint met een intakegesprek. We brengen samen met u de mogelijkheden in kaart en maken een inschatting van de haalbaarheid van uw plannen. U krijgt van ons een eerlijk advies over de route en de slagingskansen van uw subsidieaanvraag. Op basis hiervan kunt u een afgewogen beslissing nemen of u het traject met ons aangaat.

 

Diensten Evers + Manders

Klik hier of op de bovenstaande afbeelding voor de pdf van deze leaflet

 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn