Onze successen

Als je kijkt naar de variëteit van subsidieregelingen, hun doel en de beoogde doelgroepen, dan kun je je voorstellen dat we bij Evers + Manders subsidieadviseurs voor de meest uiteenlopende bedrijven, overheden en instellingen werken. Niet alleen voor klanten in de regio Amersfoort, waar we onze basis hebben, we werken nationaal en internationaal.

U vindt hier een selectie van succesvolle projecten die we hebben mogen begeleiden.

Subsidieadvies voor bedrijven

Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn grote multinationals, zoals energiebedrijven en ingenieursbureaus en kleine bedrijven die bijvoorbeeld actief zijn in een niche als biotechnologie of waterfiltratie. Vaak brengen we bedrijven in contact met andere partijen, waarmee ze kunnen samenwerken in een ontwikkelingsproject. We zorgen voor een gezonde risico-inventarisatie en lange termijnfinanciering. Een subsidietraject is immers geen doel op zich, maar een middel om andere bedrijfsdoelen te kunnen verwezenlijken.

Subsidieadvies voor (semi-)overheden

Binnen de overheden hebben we al veel projecten uitgevoerd voor waterschappen. Deze subsidietrajecten hadden betrekking op natuurbeheer, waterbeheer en afvalwaterbehandeling. Andere (semi-)overheidssectoren waarvoor we werken, zijn bijvoorbeeld gemeentes, de gezondheidszorg en drinkwaterbedrijven.

Subsidieadvies voor instellingen

Onderzoek kost veel tijd en geld. Veel universiteiten en HBO-instellingen werken in hun onderzoek samen met het bedrijfsleven of andere onderzoeksinstellingen. Afhankelijk van de aard van het onderzoek, kan het in aanmerking komen voor een of meer subsidieregelingen. We hebben een goed overzicht van er in de diverse sectoren plaatsvindt en waar er behoefte aan meer kennis is, waardoor we vaak in staat zijn om interessante verbindingen te leggen tot verschillende partijen.

 

Opdrachtgevers uit diverse sectoren

Wij werken voor veel opdrachtgevers in een aantal sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn; zowel regionaal, landelijk als internationaal.

Water- en Deltatechnologie

In deze sector zijn onze opdrachtgevers onder meer drinkwaterbedrijven, waterschappen, technologieleveranciers, ingenieursbureaus, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Energie en circulaire economie

Opdrachtgevers in deze sector zijn energieproducenten, energiebedrijven, gemeentes, universiteiten en technologiebedrijven.

Medische technologie en – innovatie en gezondheidszorg

In de medische sector werken wij voor opdrachtgevers als universitaire onderzoekscentra en technologiebedrijven, maar ook voor zorginstellingen.

Duurzame stedelijke en regionale ontwikkeling

Onze opdrachtgevers op het gebied van duurzame stedelijke en regionale ontwikkeling zijn gemeenten, provincies en hun partners.  

Onderzoek en innovatieve technieken

Ook de wetenschap en techniek is een favoriete sector voor Evers + Manders subsidieadviseurs. Onze opdrachtgevers zijn technologiebedrijven, software-ontwikkelaars, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Volgt u ons al op LinkedIn?

 

Dit artikel delen via: LinkedIn