Colofon

Tekstschrijver webteksten: Studio Contekst

Studio Contekst in Amersfoort verzorgt teksten voor internet en drukwerk. Daarnaast levert Studio Contekst als netwerkorganisatie marketingcommunicatieprojecten op als een nieuwe huisstijl of een complete website met sociale media. We werken samen met andere professionals in de marketingcommunicatie, zoals een fotograaf, vormgever en webbouwer.

Website: studiocontekst.nl

Webdesign & webdevelopment: Next Buzz

Next Buzz is het internetburo in Amersfoort met een no-nonsense mentaliteit. Wij helpen je om jouw online activiteiten optimaal in te zetten. Dit doen wij al sinds 1999. Met ons team van 7 professionals bouwen, verbeteren en onderhouden wij websites, webshops en andere online uitingen. Als full service internetbureau ontwikkelen we jouw website niet alleen; wij helpen je om deze optimaal in te zetten en zo het rendement uit jouw online activiteiten te maximaliseren.

Website: nextbuzz.nl

Fotografie: Patrick Siemons

Patrick Siemons heeft zich met zijn fotostudio gevestigd in Nijkerkerveen, een klein plaatsje vlakbij knooppunt Hoevelaken. Een mooi centrale uitvalsbasis voor opdrachten op locatie in heel Nederland. Veel opdrachtgevers weten intussen ook zijn studio te vinden. Daar zijn immers alle faciliteiten beschikbaar voor kleding, styling, studiofotografie en nabewerking.

Website: servicesinfotografie.nl

Dit artikel delen via: LinkedIn