Duurzame stedelijke en regionale ontwikkeling

Urbanisatie - duurzame en innovatieve regionale ontwikkeling

 

Een selectie uit onze successen:

Duurzame stedelijke en regionale ontwikkeling

Gemeenten en provincies en hun partners, zoals bijvoorbeeld woningcorporaties en agrarische ondernemers staan voor complexe uitdagingen. Ze moeten verschillende functies in de openbare ruimte ontwikkelen maar tegelijkertijd ook in balans houden. 

Deze uitdaging wordt versterkt door een aantal factoren: de verwachte gevolgen van klimaatverandering, de wens om de maatschappij duurzamer te maken, de noodzaak voor actie ten behoeve van de energietransitie en veranderingen in de demografische samenstelling van de bevolking. Een voorbeeld van zo’n factor is de toekomstige trend van gasloze wijken.

Subsidies kunnen helpen innovatie en duurzaamheid nog beter te verankeren in de plannen voor ruimtelijke ontwikkeling. 

Wij zijn gespecialiseerd in subsidies voor stedelijke en regionale ontwikkeling

Specialisatie omdat we bij Evers + Manders Subsidieadviseurs werken vanuit een sectorgerichte benadering.

Met name op het gebied van stedelijke en regionale ontwikkeling is, naast de specifieke kennis van subsidieregelingen, ook kennis van het vakgebied onmisbaar. We zijn op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in uw sector, we begrijpen de problematiek waar u voor staat en we kennen de voor u relevante subsidieregelingen. Wij hebben die kennis in huis. Meerwaarde die voor u van wezenlijk belang is voor een grotere slagingskans van uw subsidieaanvraag. 

Onze kennis van uw sector heeft de afgelopen jaren tot veel succesvolle subsidieaanvragen geleid. Mogen we ook u ondersteunen bij uw subsidieaanvraag?

Relevante subsidieregelingen

Omdat stedelijke en regionale ontwikkelingsprojecten veelal omvangrijk zijn, is er veel aandacht voor Europese Subsidies. Maar ook regionale regelingen en regelingen voor Regionale Samenwerking (Interreg) bieden kansen. Hieronder vindt u relevante subsidieregelingen. 

Websites met meer informatie

LIFE, Urban Roofs                    

LIFE, UIA Bridge                                    

LIFE, Urban Adapt                                   

Life, Local Water Adapt           

CEF-T, CONNEXXION

 

 

Volg ons op LinkedIn!

 

Dit artikel delen via: LinkedIn