Testimonials

Evers + Manders Subsidieadviseurs gelooft in duurzame relaties met haar opdrachtgevers. Dit valt of staat met het leveren van kwaliteit. Op deze pagina leest u wat onze opdrachtgevers daarvan vinden.

 

Evers en Manders Subsidieadviseurs staat wat mij betreft voor snelheid, degelijkheid en een goed advies voor een eerlijke prijs. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen. Wouter den Hengst (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard)
I very much liked the professionalism and fast delivery of results. Also, very much liked that all people involved had a fast deep understanding on a quite complex subject. Mr. Donato Di Biase (Chief Business Officer, Materiomics BV)
Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje uit New York. Zaken doen met Evers + Manders? Verantwoord? Nou, ik had mijn antwoord snel klaar: "They guided me to the jackpot". Prof. Dr. A.A. Voors (hoogleraar Cardiologie, UMCG)
Deskundig, klantvriendelijk, inhoudelijk betrokken, met een mooi netwerk van subsidie-verlenende organisaties en potentiële projectpartners én brede kennis van de watersector: dat is onze positieve ervaring met Evers + Manders. Ze pakken de rol van neutrale adviseur in projecten en de aanvraagfase goed op. Met name de klantgerichtheid en snelheid van handelen hebben we als zeer positief ervaren. Erwin Beerendonk (KWR Watercycle Research Institute)
Evers + Manders heeft ons geholpen bij een Horizon 2020 aanvraag. Samen met hen hebben we het doel duidelijk gedefinieerd; het product dat we met het project willen opleveren. Onderweg naar de aanvraag hebben zij ons op het goede spoor gehouden en regelmatig een zetje in de rug gegeven. Zo bleef de voortgang erin. Dat heeft ons veel werk uit handen genomen en de rust gecreëerd om goed na te denken over de inhoud van de werkpakketten. Daar gaat het ons per slot van rekening om. En dat blijven we toch het leukst vinden. Rolf Kunneke (TU Delft)
Reeds geruime tijd draagt Evers + Manders uitstekende zorg voor advies en ondersteuning met oog op meerdere subsidieregelingen in opdracht van Uniper (voorheen E.ON). De dienstverlening wordt door Uniper als zeer prettig ervaren, voornamelijk dankzij het technisch inzicht op het gebied van energie, expertise in en kennis van subsidieregelingen in het algemeen en de voortreffelijke service. Ralph Mulder (Uniper Benelux)
Evers + Manders ondersteunt EWT al jaren met subsidieregelingen, in het bijzonder met de WBSO. Ik waardeer de persoonlijke aanpak met een vaste adviseur die goed thuis is in de innovatieve aspecten van onze ontwikkelingsprogramma’s. Dit schakelt snel en makkelijk waardoor we erg efficiënt samenwerken en ook strategisch kijken waar additionele mogelijkheden liggen. Mark Jonkhof (Emergya Wind Technologies)
Het voor het eerst indienen van een H2020 voorstel als coördinator was een avontuur voor ENCS. Evers + Manders heeft een grote bijdrage geleverd om dat goed af te ronden. Maarten Hoeve (European Network for Cyber Security)
We werken al 10 jaar met Evers + Manders, naar alle tevredenheid. De consultants denken goed met ons mee en de aanvragen worden altijd nauwkeurig aangeleverd. Een echte tijdsbesparing! Johan Zandbergen (ChainPoint)
Ik kan niet anders zeggen dan dat de ervaring met Evers + Manders positief is. We waarderen zeer, dat we op een zakelijke en prettige manier ondersteund en geadviseerd worden bij het doen van WBSO aanvragen. Everhard van Westendorp (Else groep)
Evers + Manders Subsidieadviseurs ondersteunt ons al heel wat jaren. Ze hebben kennis van zaken, voegen echt wat toe en nemen je daadwerkelijk werk uit handen. Ze doen dit zonder poeha, we hebben vaste en stabiele contactpersonen en ze bieden meerwaarde zonder uurtje-factuurtje mentaliteit. Bart de Vries (Nationaal lucht- en ruimtevaartlaboratorium)

Dit artikel delen via: LinkedIn