Over Evers + Manders Subsidieadviseurs

Evers en Manders is in 1993 gestart om de markt van subsidieadvies te bedienen. De behoefte aan expertise op het gebied van subsidieadvies is groot. Zo is Evers + Manders subsidieadviseurs in ruim 28 jaar gegroeid tot een toonaangevend bedrijf met zo’n twintig medewerkers in vaste dienst. Vanuit ons kantoor in Hoevelaken werken we voor regionale, nationale en internationale opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid.

 

Waar staan we voor?

Evers + Manders Subsidieadviseurs is betrokken, betrouwbaar, zelfbewust en staat voor kwaliteit en service. We zijn sectorgespecialiseerd en hebben specifieke kennis over regelingen. We participeren en opereren in mooie netwerken. En niet onbelangrijk: we leveren snel een uitstekend resultaat. Wij maken het verschil en zijn uw waardevolle partner voor een kansrijke subsidieaanvraag.

Wat kunnen we voor u doen?

Bij Evers + Manders subsidieadviseurs geloven we in specialisatie en kennis van zaken. Onze organisatie is daarom ingericht op specifieke subsidieregelingen en sectoren. Onze specialistische kennis en specifieke ervaring op het gebied van subsidieadvies brengt u de meerwaarde die u van ons mag verwachten. Het verhoogt de slagingskans van uw subsidieaanvraag. Voor u als opdrachtgever betekent dit het volgende:

  • U krijgt een hoog opgeleide subsidieadviseur aan tafel die uw taal spreekt
  • U krijgt een subsidieadviseur die bekend is met de regelingen en met de sector waarin u actief bent
  • U krijgt strategisch advies hoe de doelstellingen van uw eigen organisatie kunnen aansluiten bij de maatschappelijke doelstellingen van de subsidieregeling
  • U krijgt een compleet advies met daarin aandacht voor de subsidieregeling, de techniek, alle financiële aspecten en uw ondernemingsplan
  • U krijgt de beschikking over onze ervaring en ons netwerk, waarmee u nieuwe kennis en relaties kunt aanboren die u helpen uw doelstellingen te verwezenlijken.

Kijk voor een overzicht van onze activiteiten onder diensten.

Hier vindt u onze algemene voorwaarden voor de levering van diensten.

Dit artikel delen via: LinkedIn