Werken bij Evers + Manders

Tafeltennis bij E+M

Werken bij Evers + Manders Subsidieadviseurs betekent werken in een stabiele organisatie met een informele cultuur en korte lijnen. Samen met opdrachtgevers en collega’s, stuk voor stuk professionals met elk hun eigen expertise, werk je aan subsidieprojecten waarbij innovatie het sleutelwoord is. Subsidieadvisering is en blijft mensenwerk. Dat is een belangrijke waarde binnen Evers + Manders Subsidieadviseurs.

De betrokkenheid bij ons werk, onze opdrachtgevers en onze collega’s zorgt voor mooie ambities en ook voor een plezierige werksfeer. Natuurlijk is het niet alleen maar werken. Af en toe een potje tafeltennis op kantoor en regelmatig een gezellig uitje met elkaar zorgt voor de nodige ontspanning.

Leren door te doen

Het vakgebied waarin wij opereren is zo specifiek, dat er geen opleiding voor bestaat. De subsidieadviseurs zijn in de basis hoog opgeleid en hebben  een wetenschappelijke, technische, bedrijfskundige of financiële achtergrond qua opleiding en/of werkervaring.

Door vanaf dag één mee te draaien in projecten, leer je de wereld van subsidieadvisering snel kennen. We leren door te doen én van elkaar. Voorwaarde om te slagen is dat je gemotiveerd en geïnteresseerd bent en van nature nieuwsgierig. Onze werklocatie in Hoevelaken biedt hier alle gelegenheid voor.

Werken bij Evers + Manders subsidieadviseurs brengt verantwoordelijkheid met zich mee, maar ook veel persoonlijke vrijheid, creativiteit en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen met tevreden opdrachtgevers en veel werkplezier als resultaat.

Onze vacatures

Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Je vindt ze hier.

 

Dit artikel delen via: LinkedIn