Medische technologie en innovatie

Wij zijn gespecialiseerd in subsidies voor medische technologie en innovatie

Evers + Manders Subsidieadviseurs staan voor specialisatie en dus voor meerwaarde. Meerwaarde die voor u van wezenlijk belang is voor een grotere slagingskans van uw subsidieaanvraag. Met name op het gebied van de medische wetenschap is naast de specifieke kennis van subsidieregelingen ook kennis van de klant en zijn vakgebied onontbeerlijk. Die kennis hebben we bij Evers + Manders in huis! 

Cardiologie, regeneratieve geneeskunde en imaging

Wij zijn breed actief in de markt voor Medische technologie en innovatie. Cardiologie, regeneratieve geneeskunde, psychiatrie, neurowetenschappen en medische beeldvorming zijn daarbinnen onze specifieke focuspunten. Specialisatie leidt voor u tot meerwaarde. Zo bouwen wij meer ervaring op met de specifieke technologieën en innovaties en met de daarvoor interessante subsidieregelingen om succesvoller te kunnen zijn, waardoor wij uw slagingskans nog verder kunnen verhogen.

Daar waar de medische wetenschap en technologie elkaar ontmoeten, hebben wij de kennis en ervaring om uw R&D-activiteiten te ondersteunen met subsidies.

Relevante subsidieregelingen

 

Horizon Europe

COST

EU4Health

NWO

ZonMw

Nederlandse en regionale subsidies

 

Programma’s van gezondheidsfondsen in Nederland

  • Nederlandse Hartstichting
  • Nierstichting
  • KWF kankerbestrijding
  • Fonds NutsOhra

Projectvoorbeelden gezondheidszorg en medische innovatie

We zijn sterk vertegenwoordigd in de groep van (internationale) universiteiten / academisch medische centra, waarbij we projecten succesvol hebben begeleid op het gebied van cardiologie, nefrologie, neurologie, medische technologie, radiotherapie, psychiatrie en imaging.

 

 

 

En onder andere nog de projecten: 

COPE

Hottproject

 

Dit artikel delen via: LinkedIn | Twitter | Facebook