Vrijblijvend adviesgesprek

U heeft een fantastisch, innovatief project. In grote lijnen weet u al wat u wilt, en mogelijk ook waar u hulp bij nodig heeft. Dan ontstaat de vraag of er financiële ondersteuning in de vorm van subsidies beschikbaar is voor uw project. 

Nu kunt u zelf stad en land, ofwel het internet gaan afzoeken naar wat er mogelijk is. Dit kost tijd. U ziet door de bomen het bos niet meer. En dat is niet meer dan logisch. U bent gespecialiseerd binnen uw eigen vakgebied, en waarschijnlijk heeft u minder of beperkt kennis van het aantal en de inhoud van subsidieregelingen. En daar zijn wij dan weer in gespecialiseerd, dat is ons vakgebied. Graag helpen wij u met het inzichtelijk maken van uw subsidiemogelijkheden en -kansen.

Daarom nodigen wij u van harte uit om een vrijblijvend gesprek met ons te plannen. Wij zullen na dit gesprek een inschatting maken van de haalbaarheid van uw project.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen naar ons kantoor in Hoevelaken kan natuurlijk ook.

Johan Evers & Paul Manders

 

Aanvraagformulier vrijblijvend adviesgesprek

  • Graag kom ik in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit artikel delen via: LinkedIn