Werkgebieden

Bij Evers + Manders subsidieadviseurs doen we veel, maar niet alles. We hebben duidelijke keuzes gemaakt op grond van de behoefte in de markt en bij onze opdrachtgevers. Onze expertise hebben we daarop ingericht. De sectoren waarin we actief zijn, kan je globaal indelen in 4 groepen. Wij noemen dat werkgebieden. Binnen die werkgebieden zijn er verschillende aandachtsgebieden. De adviseur die bij u aan tafel komt, is gespecialiseerd in het werkgebied waarin u actief bent en op de hoogte van de ontwikkelingen en uitdagingen die binnen uw werkveld spelen.

water en deltatechnologie

Water en deltatechnologie is voor ons het grootste werkgebied. Als je onderneemt in een land dat zo verbonden is met water, is dat niet zo gek. Binnen deze sector maken we onderscheid in afvalwaterbehandeling, water- en natuurbeheer, deltatechnologie, maritieme technologie en internationale waterprojecten. 

gezondheidszorg en medische innovatie

De gezondheidszorg staat onder grote druk. De behoefte aan meer kennis en nieuwe technologie is groot om een antwoord te kunnen geven op medische vraagstukken. Daarnaast is er veel aandacht voor preventie en de organisatie van bijvoorbeeld de ouderenzorg en psychiatrie. 

energie en biobased economy

De energiesector is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de wereld op duurzame wijze te voorzien van haar energiebehoefte. Dat kan door bestaande energiebronnen op een andere wijze aan te wenden of op zoek te gaan naar alternatieve bronnen van energie. 

innovatieve technieken

Bij innovatieve technieken kan het alle kanten op. De aanleiding voor een subsidieadviestraject kan voortkomen uit een nieuwe regeling, maar ook uit de wens voor onderzoek of innovatie. En zo voeren we projecten uit op het gebied van beveiliging met behulp van drones, laboratorium-chiptechnologie en assetmanagement.

Dit artikel delen via: LinkedIn | Twitter | Facebook | Google+