Werkgebieden

Experts binnen de werkgebieden

Bij Evers + Manders subsidieadviseurs doen we veel, maar niet alles. We hebben duidelijke keuzes gemaakt op grond van de behoefte in de markt en bij onze opdrachtgevers. Onze expertise op het gebied van subsidieadvies hebben we daarop ingericht. De sectoren waarin we actief zijn, kun je globaal indelen in 5 groepen. Wij noemen dat werkgebieden. Binnen die werkgebieden zijn er verschillende aandachtsgebieden. De adviseur die bij u aan tafel komt, is gespecialiseerd in het werkgebied waarin u actief bent en is op de hoogte van de ontwikkelingen en uitdagingen die binnen uw werkveld spelen. 

Water- en deltatechnologie

Water- en deltatechnologie is ons grootste werkgebied. Als je onderneemt in een land dat zo verbonden is met water, is dat niet zo gek. Binnen deze sector maken we onderscheid in afvalwaterbehandeling, water- en natuurbeheer, deltatechnologie, maritieme technologie en internationale waterprojecten. 

Medische technologie en innovatie

De gezondheidszorg staat onder grote druk. De behoefte aan meer kennis en nieuwe technologie is groot om een antwoord te kunnen geven op medische vraagstukken. Waar de medische wetenschap en technologie elkaar ontmoeten, heeft Evers + Manders de kennis en ervaring om uw R&D-activiteiten te ondersteunen met subsidieaanvragen.

Energie en circulaire economie

De energiesector is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de wereld op duurzame wijze te voorzien van haar energiebehoefte. Dat kan door bestaande energiebronnen op een andere wijze aan te wenden of op zoek te gaan naar alternatieve bronnen van energie. 

Duurzame en innovatieve regionale ontwikkeling

Gemeenten en provincies en hun partners, zoals bijvoorbeeld woningcorporaties en agrarische ondernemers staan voor complexe uitdagingen. Ze moeten verschillende functies in de openbare ruimte ontwikkelen maar tegelijkertijd ook in balans houden. 

Deze uitdaging wordt versterkt door factoren als klimaatverandering, verduurzaming van de maatschappij, energietransitie en gewijzigde demografische samenstelling van de bevolking. 

Subsidies kunnen helpen innovatie en duurzaamheid nog beter te verankeren in de plannen voor ruimtelijke ontwikkeling. 

Innovatieve technieken

Bij innovatieve technieken kan het alle kanten op. De aanleiding voor een subsidieadviestraject kan voortkomen uit een nieuwe regeling, maar ook uit de wens voor onderzoek of innovatie. En zo voeren we projecten uit op het gebied van beveiliging met behulp van drones, laboratorium-chiptechnologie en assetmanagement.

Dit artikel delen via: LinkedIn | Twitter | Facebook