WBSO 2020 aanvragen

 

Wilt u in het jaar 2020 WBSO subsidie ontvangen? Evers + Manders Subsidieadviseurs neemt u nagenoeg al het werk voor aanvraag en afwikkeling van de WBSO uit handen. Met een minimale inspanning van uw kant verzorgen wij de aanvraag, zodat u kunt doen wat u wilt doen: innoveren. 

Ons doel: binnen de mogelijkheden het maximale voor u uit de WBSO-regeling halen.

Deadline WBSO subsidie 2020

Als u volgend jaar direct van de WBSO subsidie wilt profiteren, neem dan contact met ons op. Evers + Manders Subsidieadviseurs vraagt de WBSO voor heel veel bedrijven aan, van klein tot groot. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen voor u

  • Wij interviewen uw medewerkers en schrijven de aanvraag voor u. Zo kost het u weinig tijd en wordt er een kwalitatief goede aanvraag ingediend. 
  • Het maximale uit de regeling halen betekent ook dat we in gesprek gaan met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de beoordelaar van de WBSO. Wij beantwoorden eventuele vragen van RVO en als we het oneens zijn met een besluit gaan we in overleg met u in bezwaar.
  • Aan het einde van het jaar moet u de werkelijk bestede uren en subsidiabele kosten melden aan RVO. Wij informeren u hoe uw administratie hiervoor kan worden ingericht en voorzien u van een overzichtelijke financiële rapportage, waarin exact aangegeven staat wat er gemeld moet worden. Indien gewenst, ondersteunen wij u hierbij en doen wij de melding voor u.
  • Ieder bedrijf die de WBSO aanvraagt krijgt er vroeg of laat mee te maken: een controlebezoek van RVO. Wij helpen u deze bezoeken zo goed mogelijk voor te bereiden en zijn aanwezig bij het controlebezoek.

Waarom Evers + Manders?

Evers + Manders heeft jarenlange ervaring met de WBSO en kent de regeling tot in de puntjes. We zijn daarom in staat om het maximale voor u uit de regeling te halen. Wij bieden u een volledige dienstverlening, zodat u alleen nog maar het daadwerkelijke speur- en ontwikkelingswerk uit hoeft te voeren.

Met Evers + Manders Subsidieadviseurs krijgt u:

  • een subsidieadviseur aan tafel die uw taal spreekt
  • een subsidieadviseur die de volledige aanvraag op zich neemt en schrijft
  • een subsidieadviseur die het maximale uit de WBSO weet te halen
  • complete ondersteuning van aanvraag tot afwikkeling
  • advies over andere subsidieprogramma’s die bij uw organisatie aansluiten.
Dit artikel delen via: LinkedIn