Dr. Marlieke van Kesteren

Subsidieadviseur

Heeft u een vraag voor Marlieke? Neem hier contact met haar op!

Als ik er de tijd voor heb kook ik graag nieuwe gerechten van verse ingrediënten. Dit vergt wat uitzoekwerk van tevoren: recepten vergelijken, kennis gebruiken over welke smaken goed bij elkaar passen en het klaarmaken van de ingrediënten. Vervolgens is het een kwestie van het op de juiste manier combineren van deze ingrediënten onder een nauwe tijdsplanning. Het resultaat is meer dan de som der delen: een overheerlijk gerecht waar je alleen of samen met geliefden van kan genieten!

Werken als subsidieadviseur is vergelijkbaar met dit kookproces. Na wat gedegen uitzoekwerk, in samenwerking met de klant, moet je alle informatie in stukjes hakken, ordenen en combineren tot een samenhangende en mooie aanvraag. Dit vaak onder een strakke tijdsplanning en met visie, zodat alle “ingrediënten” optimaal tot uitdrukking komen terwijl de rode draad behouden blijft. Het bewaren van deze balans, met een overtuigend en duidelijk verhaal als gevolg, is voor mij de leukste uitdaging!

Uit de pen van Marlieke:

Subsidieaanvraag schrijven: 10 tips van de NIH

Last chance for the Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks coming up!

Changing sides: looking at science another way

 

 

Marlieke van Kesteren, subsidieadviseur bij Evers + Manders