Vacature aankomend subsidieadviseur energiesubsidies

Nieuwe collega gezocht

Heb je interesse in het vakgebied energietechnologie en energietransitie?

Je hebt wellicht al enige werkervaring en een afgeronde universitaire opleiding of master. Je wilt blijven leren en daarnaast afwisselend werk in een uitdagende baan bij een professionele organisatie. Maar waar vind je dat?

Bij Evers + Manders Subsidieadviseurs in Hoevelaken werken we projectmatig samen aan opdrachten in de sectoren water- en deltatechnologie, medische innovatie en gezondheidszorg, energie en circulaire economie.

Onze opdrachtgevers zijn innovatieve ondernemingen, technologieontwikkelaars, universiteiten, onderzoeksinstellingen, waterleidingbedrijven, waterschappen en ingenieursbureaus. Wij denken op strategisch niveau mee en zetten mooie ideeën om in kansrijke subsidieaanvragen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Onze opdrachtportefeuille blijft maar groeien. Vandaar dat we op zoek zijn naar een

 

Aankomend subsidieadviseur energiesubsidies

 

Wat doet een aankomend subsidieadviseur?

Het vak van subsidieadviseur leer je door te dóen: je volgt diverse interne opleidingen en krijgt een gedegen training-on-the-job. Je gaat meteen aan het werk in een team. Je hebt direct contact met opdrachtgevers. Met hen spreek je over innovatieve en baanbrekende projecten. Je analyseert de regelingen bij Nederlandse en Europese subsidiegevers, schat de mogelijkheden in en adviseert de opdrachtgever over de aanpak en de in te dienen aanvraag. Je organiseert het proces om voor de deadline een aanvraag gereed te hebben en verzorgt ook de redactie. Het gehele proces loopt in samenwerking met de opdrachtgever en eventuele andere partijen die in de aanvraag een rol kunnen spelen.

Wat is ons doel?

Ons doel is dat je binnen 2 jaar als volledig zelfstandig subsidieadviseur functioneert. Deel jij deze ambitie, dan dagen we je uit verder de lezen. 

Wie ben jij?

In algemene zin ben je:

  • analytisch en beschik je over goede adviesvaardigheden
  • leergierig, zelfstandig, creatief en oplossingsgericht
  • taalvaardig en schrijf je gemakkelijk teksten in Nederlands en Engels

Aanvullend geldt dat je:

  • een Master hebt in een technische – of Bètarichting
  • affiniteit hebt met energietechnologie en de energietransitie
  • enkele jaren werkervaring hebt

Wat kun je bij ons verwachten?

We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in ons bedrijf, in ons vakgebied en bij onze opdrachtgevers. Bij ons werk je in een professionele werkomgeving met hoogopgeleide collega’s. Je krijgt een gedegen opleidingsprogramma en de kans om je binnen de organisatie te ontwikkelen en door te groeien. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij bij ons werken?

Dan nodigen we je uit om je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een Curriculum Vitae, te mailen naar Evers + Manders Subsidieadviseurs: johan.evers@emconsult.nl.

Wij zien uit naar je sollicitatie!

 

Dit artikel delen via: LinkedIn