Opdrachtgevers aan het woord

Evers + Manders Subsidieadviseurs gelooft in een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Dit valt of staat met het leveren van kwaliteit. Op deze pagina leest u wat onze opdrachtgevers daarvan vinden (alfabetische volgorde).

 

“Evers + Manders Subsidieadviseurs ondersteunt ons al heel wat jaren. Ze hebben kennis van zaken, voegen echt wat toe en nemen je daadwerkelijk werk uit handen. Ze doen dit zonder poeha, we hebben vaste en stabiele contactpersonen en ze bieden meerwaarde zonder uurtje-factuurtje mentaliteit.”
Bart de Vries (Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium)

 

“Ik kan niet anders zeggen dan dat de ervaring met Evers + Manders positief is. We waarderen zeer, dat we op een zakelijke en prettige manier ondersteund en geadviseerd worden bij het doen van WBSO aanvragen.”
Everhard van Westendorp (Else groep)

 

“We werken al 10 jaar met Evers + Manders, naar alle tevredenheid. De consultants denken goed met ons mee en de aanvragen worden altijd nauwkeurig aangeleverd. Een echte tijdsbesparing!”
Johan Zandbergen (ChainPoint)

 

“Het voor het eerst indienen van een H2020 voorstel als coördinator was een avontuur voor ENCS. Evers + Manders heeft een grote bijdrage geleverd om dat goed af te ronden.”
Maarten Hoeve (European Network for Cyber Security)

 

“Evers + Manders ondersteunt EWT al jaren met subsidieregelingen, in het bijzonder met de WBSO. Ik waardeer de persoonlijke aanpak met een vaste adviseur die goed thuis is in de innovatieve aspecten van onze ontwikkelingsprogramma’s. Dit schakelt snel en makkelijk waardoor we erg efficiënt samenwerken en ook strategisch kijken waar additionele mogelijkheden liggen.”
Mark Jonkhof (Emergya Wind Technologies)

 

“Reeds geruime tijd draagt Evers + Manders uitstekende zorg voor advies en ondersteuning met oog op meerdere subsidieregelingen in opdracht van Uniper (voorheen E.ON). De dienstverlening wordt door Uniper als zeer prettig ervaren, voornamelijk dankzij het technisch inzicht op het gebied van energie, expertise in en kennis van subsidieregelingen in het algemeen en de voortreffelijke service.”
Ralph Mulder (Uniper Benelux)

Dit artikel delen via: LinkedIn | Twitter | Facebook | Google+