Innovatiemakelaar

Innovatiemakelaar

Innovatie begint bij een goed idee. Een succesvolle subsidieaanvraag begint bij een gedegen plan. Een goed idee is in subsidieland niet genoeg. Alles moet kloppen, of het nu gaat om de innovatie, het consortium, de impact of de aanpak van het project.

Als subsidieadviseurs weten wij als geen ander hoe een goed project eruit ziet en wat nodig is, niet alleen voor het aanvragen van subsidie, maar ook om succesvol te innoveren. Evers + Manders Subsidieadviseurs heeft 25 jaar ervaring met uiteenlopende projecten. Hierbij hebben we mooie ideeën zien opbloeien tot nieuwe, wereldwijde successen.

Onze diensten

Als innovatiemakelaar helpen wij u graag om uw ideeën vorm te geven en te versterken. Hierbij bieden wij de volgende diensten aan, naast het aanvragen van subsidies:

  • Projectontwikkeling
  • Consortiumvorming
  • Ondernemersplannen
  • Subsidiescans

Ondersteuning topsector energie

Bent u een (startende) mkb-ondernemer met een innovatief idee op het gebied van de energietransitie of CO2 besparing? Kunt u een steuntje in de rug gebruiken van een innovatiemakelaar? Dan hebben we goed nieuws. Om de drempel richting de innovatiemakelaar te verlagen vergoedt een aantal TKIs vanuit de Topsector Energie (TKI Wind op Zee, TKI Gas) een deel van onze kosten. U kunt als ondernemer maximaal € 10.000 vergoed krijgen met een maximum subsidiepercentage van 50%. 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn