ZonMw-subsidies na de zomervakantie

ZonMw calls

Nu de zomervakantie stilletjes aan op haar einde loopt is het weer tijd om over nieuwe financieringsopties na te denken. In de medische sector zijn er verschillende mogelijkheden, klein en groot. Hieronder zetten we voor jullie een aantal grotere ZonMw calls met deadlines na de zomer op een rijtje.

  1.  
  2. Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG; 22 september)

GGG heeft als doel om bestaande geneesmiddelen effectiever of doelmatiger in te zetten in de dagelijkse praktijk. Het is belangrijk dat het onderzoek leidt tot winst voor de klinische praktijk, een breed draagvlak heeft en bij voorkeur vindt het onderzoek plaats in een samenwerkingsverband. Er zit geen maximumbedrag aan de gevraagde subsidie en aan de looptijd van het project maar de begroting moet wel realistisch zijn.

 

  1. Projectideeën onderzoeksprojecten Verpleging en Verzorging – Essentiële zorg (29 september)

In deze call gaat het om het verbeteren van de onderzoeksinfrastructuur voor verpleging en verzorging in de essentiële zorg op basis van wetenschappelijke onderbouwing. Resultaten en aanbevelingen moeten toepasbaar zijn in de praktijk en bijdragen aan de verduurzaming van de infrastructuur voor verpleging en verzorging. Maximaal €600.000 kan worden aangevraagd voor de maximale duur van 4 jaar.

 

  1. Goed gebruik Hulpmiddelenzorg thuis (GGH) – Open ronde 4 (6 oktober)

GGH zet zich in om de kwaliteit, veiligheid, effectiviteit en doelmatigheid van hulpmiddelenzorg voor thuis te verbeteren. Deze open ronde richt zich op onderzoeksvoorstellen die ernaar streven om innovatieve of bestaande hulpmiddelenzorg veilig, effectief en betaalbaar toe te passen in de zorg. Het is belangrijk dat deze hulpmiddelenzorg behoort of kan gaan behoren tot de Zorgverzekeringswet. Het richtbedrag per project is €600.000 met een maximale looptijd van 6 jaar.

Bij Evers + Manders hebben we jarenlange ervaring met het succesvol begeleiden van ZonMw subsidieaanvragen. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken of heeft u vragen, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

 

Volg ons op LinkedIn voor het laatste nieuws!       

 

Dit artikel delen via: LinkedIn