Subsidies voor het MKB om innovaties naar de markt te brengen

Bent u een innovatieve MKB-er die op zoek is naar subsidie? Heeft u een innovatief product of dienst ontwikkeld? Kan uw innovatie een laatste zetje in de rug gebruiken? Als u deze vragen met ja kunt beantwoorden? Dan hebben wij goed nieuws. Er bestaan veel mkb innovatiesubsidies voor het innovatieve midden- en kleinbedrijf (mkb). Veel hiervan richten zich op innovatieve projecten met als doel nieuwe producten naar de markt te brengen. Daarnaast zijn er kredieten die zich richten op deze laatste en cruciale fase van idee tot marktintroductie.

Een selectie van MKB innovatie subsidieprogramma’s

* Programma’s met een sterretje richten zich sterk/volledig op het midden- en kleinbedrijf.

De grote uitdaging is het vinden van het juiste programma voor uw specifieke situatie. Bij Evers + Manders Subsidieadviseurs hebben wij veel ervaring met deze regelingen. Wij verkennen daarom graag samen met u de mogelijkheden.

Over Evers + Manders

In ruim 26 jaar is Evers + Manders Subsidieadviseurs gegroeid tot een toonaangevend bedrijf met regionale, nationale én internationale opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, inclusief het MKB. Wij geloven in specialisatie en kennis van zaken. Wij kunnen u daardoor de ervaring, meerwaarde en slagingskans van een aanvraag bieden die u mag verwachten. Bekijk ons dienstenpakket.

 

De belangrijkste mkb innovatiesubsidies

 

Dit artikel delen via: LinkedIn