Kiezen voor subsidieadvies met ISO 9001-certificatie

ISO 9001-Certificaat

ISO 9001-gecertificeerde subsidieadviesbureaus, er zijn er maar weinig. Evers + Manders Subsidieadviseurs is er één van! Klinkt goed, maar heeft ú er als klant feitelijk iets aan? 

Waarom kiest Evers + Manders voor ISO 9001-certificatie?

Evers + Manders wil zichzelf graag continu verbeteren en de geleverde kwaliteit borgen en aantoonbaar maken. Certificatie is dan een logische stap. Sinds 2012 is de ISO 9001-certificatie voor  Evers + Manders een feit.

Werken volgens de ISO 9001 norm betekent een efficiënt en effectief werkproces waarin continu gemeten wordt hoe de diensten worden ervaren. Klantreacties, maar ook reacties van medewerkers worden serieus genomen en als verbeteringen in de processen doorgevoerd (‘plan-do-check-act’). Heel simpel verwoord is werken volgens de ISO 9001 norm: zeggen wat je doet, doen wat je zegt en dit bewijzen.

Levert ISO 9001-certificatie u als klant ook wat op?

Jazeker! Onze ISO 9001 certificatie levert júist u wat op. Klant en klanttevredenheid staan bij ISO 9001 centraal. En ook bij Evers + Manders. Voor ons vormen de wensen en eisen van onze opdrachtgevers de kern van ons werk. Daarnaast nemen we de eisen van de subsidiegever en de wet- en regelgeving op consistente wijze in onze werkprocessen mee.

En last but not least: ook competentiemanagement maakt onderdeel uit van ISO 9001. U werkt bij Evers + Manders dus altijd samen met goed getrainde adviseurs met gedegen kennis van innovatieve projecten, subsidieregelingen en projectmanagement. Dit resulteert in gedegen advies, kansrijke subsidieaanvragen en accuraat financieel management. De ISO 9001-certificatie bevestigt het vertrouwen dat u in de kwaliteit van de subsidieadvisering van Evers + Manders mag hebben.

Klanttevredenheid

Evers + Manders Subsidieadviseurs kent inmiddels vele tevreden opdrachtgevers. Een aantal klanten heeft ons schriftelijk van feedback voorzien en wij mogen u hier deelgenoot van maken. De reacties van deze klanten vindt u hier.

 

Wilt u meer weten over uw subsidiemogelijkheden en hoe Evers + Manders Subsidieadviseurs u van dienst kan zijn, neem dan contact met ons op.

 

Dit artikel delen via: LinkedIn