ISO9001-certificering met vlag en wimpel geprolongeerd

ISO9001 certificering

Nóg een reden om dit jubileumjaar blij te zijn: Lloyd’s heeft recent Evers + Manders Subsidieadviseurs weer onder de loep genomen en heeft de ISO9001-certificering geprolongeerd. En niet alleen geprolongeerd! Ook bleek dat er geen enkele non-conformities, tekortkomingen, zijn geconstateerd, geen kleine en al helemaal geen grote! Dat is toch iets waar we met enige gepastheid toch enorm trots op zijn.

Als je als onderneming in aanmerking wilt komen voor ISO9001-certificering betekent dit dat je ervoor kiest om volgens normeisen en strakke procedures te werken en jezelf continu te verbeteren. Dit heeft voor de klant het voordeel dat onze werkwijze consistent en transparant is en dat ze vertrouwen kunnen hebben in de kwaliteit van ons werk. En daar doen we het tenslotte voor, voor onze klant.

Al 6 jaar ISO9001-gecertificeerd

Bij Evers + Manders Subsidieadviseurs zijn we sinds 2012 gecertificeerd. We willen onze (potentiële) klanten de zekerheid en het vertrouwen bieden dat we volgens vastgelegde normen en procedures werken en zorgvuldigheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dit betekent dat we daar op diverse wijzen in investeren.
Zo is er een kwaliteitssysteem ontwikkeld. Elke medewerker van E+M werkt volgens procedures en werkinstructies die allemaal terug te vinden zijn in de kwaliteitsdocumenten. Er worden regelmatig interne audits gehouden door de medewerkers die hiertoe opgeleid zijn.

De E+M-medewerkers worden daarnaast voortdurend gemanaged op hun competenties en hun kennis, want ook competentiemanagement maakt onderdeel uit van ISO9001. Daarvoor is er ook een gedegen opleidingsplan ontwikkeld.

ISO9001: een voortdurend proces van verbeteringen

Het kwaliteitssysteem is overigens niet statisch. Op basis van feedback van klanten, medewerkers en auditors worden processen en werkinstructies geregeld aangepast om de processen te verbeteren zodat een nog betere kwaliteit geleverd kan worden.

Kortom, bij Evers + Manders kunt u uitstekend terecht met uw opdracht als u op zoek bent naar een bedrijf met duidelijke, heldere bedrijfsprocessen waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Henny Doppenberg
Marketing en communicatie

 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn