Geslaagde ISO9001:2015 controle beoordeling

Evers + Manders subsidieadviseurs is opnieuw zonder non-conformities geslaagd voor de ISO 9001:2015 controle beoordeling. Evers + Manders levert al vanaf 2012 gecertificeerde kwaliteit. De ISO 9001 certificering helpt ons bij het leveren van kwaliteit in subsidieadvies. 

Kwaliteit en continue verbetering

De ISO 9001 certificering maakt dat de door Evers + Manders subsidieadviseurs geleverde kwaliteit  aantoonbaar is en dat de prestaties van de organisatie continu verbeteren. Het kwaliteitssysteem helpt ons op consistente wijze subsidieaanvragen en financieel subsidiemanagementdiensten te leveren die voldoen aan de eisen van opdrachtgevers, subsidieverleners en wet- en regelgeving. Met een doortimmerd opleidingsplan en een scherp luisterend oor voor opdrachtgevers en subsidieverleners werken wij voortdurend aan onze werkwijze en kwaliteit.

Voordelen opdrachtgevers

Een ISO 9001 certificaat  bevestigt het vertrouwen dat opdrachtgevers mogen hebben in de kwaliteit van de subsidieadvisering van Evers + Manders subsidieadviseurs.

De onafhankelijke ISO 9001 certificering door Lloyd’s Register Quality Assurance bevestigt dat Evers + Manders subsidieadviseurs

  • een consistente werkwijze heeft voor het leveren van advies, het opstellen van succesrijke aanvragen en het accuraat beheren en uitvoeren van financieel management projecten, zodat opdrachtgevers het bedrag aan subsidie verwerven dat hen toekomt;
  • medewerkers met een hoog kennisniveau van innovatieve projecten, subsidieregelingen, subsidievoorwaarden en projectmanagement in dienst heeft, die regelmatig worden bijgeschoold en die een volwaardige partner zijn bij het identificeren van de mogelijkheden en bij het aanvragen en verantwoorden van subsidies.
  • werkzaamheden en opdrachten evalueert en waar nodig verbetering aanbrengt, zodat toekomstige werkzaamheden en opdrachten nog beter uitgevoerd kunnen worden (PDCA cyclus).

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is belangrijk voor de continuïteit van elke organisatie en zeker voor een subsidieadviesbureau. Het helpt ons de afstemming met de verwachtingen en behoeften van opdrachtgevers te structuren. Wij gebruiken de reacties van onze opdrachtgevers om onze processen nog beter te maken.

Enkele reacties van onze tevreden klanten vindt u hier.

Dit artikel delen via: LinkedIn