Evers + Manders overgenomen door de Hezelburcht Groep

Overname E+M door Hezelburcht

Het glas wordt geheven na de eerste kennismaking van team Evers + Manders met eigenaar Marc Guelen en zijn managementteam.

Paul Manders en Johan Evers hebben na ruim 28 jaar hun bedrijf Evers + Manders Subsidieadviseurs verkocht

“Na ruim 28 jaar hebben wij besloten om Evers + Manders Subsidieadviseurs te verkopen aan de Hezelburcht Groep.

Met deze overname is gekozen voor een transitie die goed aansluit op onze cultuur, kwaliteitsambitie en sectorgerichtheid, zodat er voor onze relaties en onze medewerkers weinig verandert. Daarnaast wordt hiermee voor zowel de opdrachtgevers als de medewerkers de continuïteit gewaarborgd.

Door deze overname krijgen onze relaties toegang tot nog meer kennis, expertise en ervaring, zonder dat de vertrouwde aanpak verloren gaat. Verder blijven onze relaties als vanouds  samenwerken met hun vertrouwde specialisten van Evers + Manders, vanuit de bekende locatie in Hoevelaken en onder de vertrouwde naam.

Overname Evers + Manders

Wij blijven zelf onverminderd actief voor Evers + Manders Subsidieadviseurs. Samen met Hezelburcht directeur en eigenaar Marc Guelen vormen we het managementteam. De overname geeft ons de ruimte en tijd om ons nog meer te richten op onze relaties en op het uitvoeren van opdrachten, alles vanuit de vertrouwde merknaam en hetzelfde kantoor.”

Met vriendelijke groet,

Paul Manders + Johan Evers

 

Dit artikel delen via: LinkedIn