Download nu de vernieuwde WBSO-app

Snel inzicht met de WBSO App

De nieuwe WBSO-app is beschikbaar. Met de app krijgt u snel inzicht in wat de WBSO uw onderneming kan opleveren. In een aantal eenvoudige stappen berekent de app uw voordeel. Download de app nu in Google Play Store.

WBSO in 2018

Ook in 2018 kunnen ondernemers de WBSO aanvragen. Deze regeling levert een vermindering van de loonheffing voor medewerkers die zich bezig houden met technische ontwikkelingen of technisch wetenschappelijk onderzoek. Hiermee probeert de Nederlandse overheid onderzoek en innovatie binnen het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren.

Vooraf dient u een aanvraag in. Deze bestaat, naast administratieve informatie over de onderneming of u als zelfstandige, uit concrete WBSO-projecten. Per project geeft u aan wat u wilt ontwikkelen, wat de technische nieuwheid is en waar de technische uitdagingen liggen. Daarnaast maakt u een inschatting van de uren die u denkt te gaan besteden aan het project en de overige kosten/uitgaven die u denkt te maken. De uren, kosten en uitgaven bepalen uiteindelijk uw voordeel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende schijven.

 

Evers + Manders ondersteunt EWT al jaren met subsidieregelingen, in het bijzonder met de WBSO. Ik waardeer de persoonlijke aanpak met een vaste adviseur die goed thuis is in de innovatieve aspecten van onze ontwikkelingsprogramma’s. Dit schakelt snel en makkelijk waardoor we erg efficiënt samenwerken en ook strategisch kijken waar additionele mogelijkheden liggen. Mark Jonkhof (Emergya Wind Technologies)
We werken al 10 jaar met Evers + Manders, naar alle tevredenheid. De consultants denken goed met ons mee en de aanvragen worden altijd nauwkeurig aangeleverd. Een echte tijdsbesparing! Johan Zandbergen (ChainPoint)
Ik kan niet anders zeggen dan dat de ervaring met Evers + Manders positief is. We waarderen zeer, dat we op een zakelijke en prettige manier ondersteund en geadviseerd worden bij het doen van WBSO aanvragen. Everhard van Westendorp (Else groep)

 

De WBSO-app van Evers + Manders Subsidieadviseurs

De WBSO-app van Evers + Manders Subsidieadviseurs is een handig hulpmiddel om snel te berekenen welk voordeel u uit de WBSO kunt halen. Dit komt van pas bij het aanvragen van de WBSO en ook bij de financiële afwikkeling, achteraf:

  • Op het moment van aanvragen biedt de WBSO-app snel inzicht in de kansen die de WBSO u biedt. Tijdens de aanvraag moet u een inschatting maken van het aantal uren dat uw medewerkers gaan werken aan WBSO-projecten en van de overige kosten en uitgaven die u verwacht. Met de app ziet u in een oogopslag wat dit onderaan de streep voor u betekent. 
  • Aan het einde van het jaar moet u de daadwerkelijk bestede uren, kosten en uitgaven melden. Op dat moment berekent de WBSO-app eenvoudig welk bedrag u in mindering heeft kunnen brengen op de afdracht loonheffing.

Waar te downloaden?

U kunt de WBSO-app downloaden in Google Play door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Link naar Google Play om de Evers + Manders WBSO App te downloaden

WBSO aanvragen

Wilt u liever  persoonlijk contact of zoekt u ondersteuning bij het aanvragen van de WBSO, dan staan wij voor u klaar. Vult u het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit artikel delen via: LinkedIn