Diensten van Evers + Manders gaan veel verder dan u denkt!

E+M helpt strategisch doel bereiken

Best raar als je verbaasd bent, en dat was ik, als een redelijk nieuwe collega je vertelt dat veel relaties denken dat we alleen ondersteunen en adviseren bij het schrijven van een subsidieaanvraag. Dat het daar ophoudt. Dat ze niet weten dat onze dienstverlening veel verder reikt dan dat.

Dat is best shocking. Als ik zie hoe druk mijn collega’s zijn met vervolgactiviteiten na de gehonoreerde aanvraag, dan is het best confronterend dat niet iedereen dat over Evers + Manders weet. Dan mogen we dat best wel eens wat vaker onder de aandacht brengen, zowel via onze communicatiekanalen als tijdens de directe contacten met onze klant.

Interreg en LIFE

Ik denk nu bijvoorbeeld aan de begeleidingstrajecten als de subsidie is toegekend. Het is natuurlijk een kroon op je werk als subsidieadviseur, als de aanvraag waar je aan gewerkt hebt gehonoreerd wordt. Maar dat is niet het eindpunt! Dan begint het pas!

Denk aan grote nationale, regionale en Europese programma’s als bijvoorbeeld Interreg en LIFE, waar de administratieve verplichtingen complex zijn. Mooie subsidieprogramma’s maar waar wel, soms ingewikkelde eisen aan de uitvoer van het project gesteld worden. En waar ook tussentijdse rapportages een onderdeel zijn van het project, evenals monitorbezoeken.

Hoe handig is het als onze subsidieadviseurs, die het project van haver tot gort kennen, u als klant hierbij kunnen ondersteunen? Zij hebben namelijk veel vaker met dat bijltje gehakt. Zij weten wat u kunt verwachten, want ze hebben er ruimschoots ervaring mee.

Strategische doelstellingen

Tenslotte is niet het verkrijgen van de subsidie uw doel. Het behalen van uw strategische doelstelling van uw organisatie, met behulp van de verkregen subsidie is het doel. En wij helpen u graag dat doel te bereiken!

Wilt u vrijblijvende informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u dat persoonlijk kunnen vertellen. En dat doen we graag, met enthousiasme!

Volg ons op LinkedIn voor updates! 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn