Deadline Urban Innovative Actions in het zicht

Urban Innovative Actions UIA

Het jaar 2018 begint te vorderen. Een jaar met ongetwijfeld vele projecten, deadlines en andere belangrijke activiteiten voor uw organisatie. Sommige geslaagd, sommige minder of niet, maar het is vaak een moment van terugkijken.  Nu op naar het afronden van de zaken voor het einde van jaar? 

No way! Net als u kijken wij ook stiekem al terug op 2018, een voor ons bijzonder jaar, maar we kijken nog liever vooruit. En u ook, als u in aanmerking wilt komen voor de Europese subsidieregeling Urban Innovative Actions, in het kort UIA. 

Nog 8 weken tot Deadline Urban Innovative Actions 

Dit initiatief is in het leven geroepen om nieuwe oplossingen te bedenken en te testen voor vraagstukken in duurzame stedelijke ontwikkeling. Oplossingen die relevant zijn voor de hele Europese Unie.  U vindt hier een uitgebreidere uitleg over deze regeling. En…first things first: de deadline is al op 31 januari 2019 dus snelheid is geboden. 

Dus als u nu denkt: dat past nou precies bij het idee dat ik heb, schroom dan niet en neem direct vrijblijvend contact op met mijn collega’s Erik Jan Langkamp of Gerben van der Steege. Uiteraard zijn zij ook telefonisch bereikbaar via 033-2534820. We helpen u graag snel en vakkundig om uw plannen bij gebleken geschiktheid om te zetten in een kansrijke UIA-aanvraag. 

 

 

Dit artikel delen via: LinkedIn